Byggmester Gb Haslum AS

NÅR KVALITET TELLER.

Byggmester GB Haslum As eies og drives av Glenn Haslum og Christian Hulløen Rinde.

Firmaet startet opp i 2002 og har hatt mesterpapirer siden 2003. Firmaet sitter på god faglig og teoretisk kompetanse som teknisk utdannelse,takst utdannelse og mesterpapirer.

Alle firmaets ansatte er faglærte. Dette er også et krav vi setter til alle våre underleverandører og samarbeidspartnere for å garantere god kvalitet.

Firmaet ble i 2013 omgjort til As.

Byggmester GB Haslum As er et allsidig firma og påtar seg alle typer oppdrag, uten begrensninger, fra mindre vedlikeholdsarbeider til total entrepriser.

Firmaet kan i alle prosjekter de påtar seg, bistå med eller koordinere og følge opp alle de ulike håndverkerne gjennom hele byggeprosessen. De leverer gjerne ”nøkkelferdige” produkter.

De senere årene har de fleste oppdragene vært for fritidsmarkedet, men firmaet jobber også i bolig markedet. De mener det er viktig å se på teknisk krevende løsninger som spennende utfordringer, snarere enn problemer, og ønsker å se på seg selv som løsningsorienterte.

Firmaet er spesialisert på arbeider der høy kvalitet står i høysetet.
Firmaet utfører i tillegg til tømrerarbeider også betongarbeider, murerarbeider, våtromsarbeider, og en rekke snekkerarbeider.

Vi jobber nøye fra prosjekt start til slutt, og har gode rutiner når det gjelder dokumentasjon og kvalitetssikring. Firmaet har god erfaring med det og jobbe i skjærgården og utfordringer og logistikk knyttet til dette.

Kontaktpersoner

Glenn Haslum

+47 92042108

Christian Hulløen Rinde

Christian Hulløen Rinde

+47 47613556

Kontakt Oss

Vi hjelper deg gjerne i gang med ditt prosjekt. Ta kontakt for å diskutere ditt prosjekt. Følg oss

2020 © Byggmester GB Haslum As

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this